تاریخ انتشار : شنبه 11 دی 1400 - 15:58
161 بازدید
کد خبر : 181808

توضیحاتی درباره رویکرد جدید جذب قاضی در دانشگاه علوم قضایی

توضیحاتی درباره رویکرد جدید جذب قاضی در دانشگاه علوم قضایی

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه به ارائه توضیحاتی درباره رویکرد جدید جذب و تربیت قاضی در دانشگاه علوم قضایی پرداخت. به گزارش ایسنا به نقل از معاونت منابع انسانی قوه قضاییه،  امین‌حسین رحیمی در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل آموزش معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه ضمن تبریک حلول ماه رجب

توضیحاتی درباره رویکرد جدید جذب قاضی در دانشگاه علوم قضایی

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه به ارائه توضیحاتی درباره رویکرد جدید جذب و تربیت قاضی در دانشگاه علوم قضایی پرداخت.

به گزارش ایسنا به نقل از معاونت منابع انسانی قوه قضاییه،  امین‌حسین رحیمی در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل آموزش معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه ضمن تبریک حلول ماه رجب و میلاد امام باقر (ع) عنوان کرد: از زحمات جناب حجت الاسلام و المسلمین عاملی در طول مدت حدود ۱۰ ساله در اداره کل آموزش تشکر می کنم و برای جناب حجت الاسلام و المسلمین سعدی نیز که از قضات سالم و خوشنام دادگستری کل استان خوزستان می‌باشند، از خداوند منان توفیق مسئلت دارم.

رحیمی افزود: در توسعه سازمان‌ها خصوصاً سازمان‌هایی که محور نیروی انسانی است آنچه در کارآمدی نقش اساسی دارد بعد از جذب و گزینش صحیح، توانمندسازی است.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با اشاره به نقش قاضی در احقاق حق و اجرای عدالت بیان کرد:  در قوه قضاییه که نقش قاضی در احقاق حقق و اجرای عدالت یک نقش محوری است این توانمندسازی و آموزش حائز اهمیت بیشتری است، فلذا اداره کل آموزش وظیفه بسیار خطیری را برعهده دارند. از طرفی با ابلاغ سند تحول قوه قضاییه رویکرد جذب و تربیت قاضی از طریق جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه علوم قضایی است که طول دوره آن سه سال خواهد بود. دراین خصوص اداره کل اموزش قوه قضاییه در تدوین سرفصل دورس و محتوای آنها همکاری جدی با دانشگاه علوم قضایی خواهد داشت به نحوی که دانشجویان در طول دوره سه ساله علاوه بر آموزش علمی از آموزش‌های کاربردی و کارگاهی و همچنین انجام کارورزی بهره‌مند شوند.

وی در پایان گفت: از جناب حجت الاسلام و المسلمین سعدی انتظار داریم با جدیت تمام موضوع آموزش اعم از بدو خدمت کارآموزان قضایی و ضمن خدمت قضات را پیگیری کنند و با استفاده از اساتید مجرب از دیوان عالی کشور یا مراجع دیگر به صورت حضوری برای کارآموزان قضایی و به صورت مجازی و آنلاین  برای آموزش ضمن خدمت قضات و کارمندان استفاده نمایند به نحوی که شاهد ارتقاء جدی آموزش و نتیجتاً افزایش کارآمدی نظام قضایی کشور باشیم.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.