تاریخ انتشار : شنبه 11 دی 1400 - 16:47
196 بازدید
کد خبر : 182099

اسب‌هایی که دوپینگ طبیعی دارند

اسب‌هایی که دوپینگ طبیعی دارند

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس هیات سوارکاری چهارمحال و بختیاری گفت: زمانی که اسب‌های این استان در مسابقات دیگر شهرها یا کشورها شرکت داده می‌شوند، به‌دلیل ظرفیت بالای بدنی و ریه‌های قدرتمند، نتایج خوبی به‌دست آورده و به نوعی می‌توان گفت که اسب‌های چهارمحال و بختیاری دوپینگ طبیعی دارند. محمد علیزاده در گفت‌وگو با ایسنا با بیان

اسب‌هایی که دوپینگ طبیعی دارند

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس هیات سوارکاری چهارمحال و بختیاری گفت: زمانی که اسب‌های این استان در مسابقات دیگر شهرها یا کشورها شرکت داده می‌شوند، به‌دلیل ظرفیت بالای بدنی و ریه‌های قدرتمند، نتایج خوبی به‌دست آورده و به نوعی می‌توان گفت که اسب‌های چهارمحال و بختیاری دوپینگ طبیعی دارند.

محمد علیزاده در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه در چهارمحال و بختیاری حدود ۵۰ باشگاه سوارکاری وجود دارد، اظهار کرد: از این تعداد کمتر از ۱۰ مورد مجوزدار بوده و بقیه باشگاه‌ها به‌دلیل نداشتن پروانه بهره‌برداری استاندارد و به‌روز، فعال نیستند.

رئیس هیات سوارکاری چهارمحال و بختیاری نژادهای فعال اسب را در استان شامل عرب کورسی، دره‌شوری، ترکمن و کرد برشمرد و گفت: متاسفانه تعصب خاص بر پرورش برخی از اسب‌ها در استان وجود دارد و این تفکر باید از بین برود.

وی درخصوص ظرفیت استان برای پرورش اسب توضیح داد: چهارمحال و بختیاری به‌دلیل ارتفاع زیاد از سطح دریا پتانسیل خوبی برای پرورش اسب به‌ویژه اسب‌های کورسی و قدرتی دارد، چرا که به‌دلیل کمبود اکسیژن در ارتفاعات قلب و ریه اسب قوی شکل می‌گیرد.

رئیس هیات سوارکاری چهارمحال و بختیاری  ادامه داد: زمانی که اسب‌های استان در مسابقات دیگر شهرها یا کشورها شرکت داده می‌شوند، به‌دلیل ظرفیت بالای بدنی و ریه‌های قدرتمند، نتایج خوبی به‌دست آورده و به نوعی می‌توان گفت که اسب‌های چهارمحال و بختیاری دوپینگ طبیعی دارند.

علیزاده با بیان اینکه پرورش اسب در جهان به صنعت تبدیل شده است، یادآور شد: اگر با این دید به ورزش سوارکاری نگاه شود، هم افراد از این ورزش مفرح لذت برده و هم ثروت از آن به‌دست می‌آید، چرا که در بسیاری از نقاط کشور و از جمله استان، آگاهی لازم برای نحوه پرورش اسب و جنبه اقتصادی آن وجود ندارد.

وی درخصوص مشکلات پرورش اسب در چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: این مسئله بسیار هزینه‌بر بوده و اگر افراد پشتوانه اقتصادی و علمی لازم را نداشته باشند منجر به شکست شده و اطمینان از صرفه اقتصادی پرورش اسب، اعطای مجوز برای راه‌اندازی مرکز پرورش اسب را با دشواری مواجه می‌کند، بنابراین لازم است که علاوه بر تمکن مالی افراد، آموزش‌های لازم به پرورش‌دهندگان اسب داده شود.

وی اضافه کرد: بسیاری از افرادی که علاقه‌مند به پرورش اسب هستند با این تفکر که باید حتما اقدام به راه‌اندازی باشگاه کرده، از این امر سرباز می‌زنند اما باید گفت که این افراد می‌توانند اسب خود را به باشگاهی سپرده و وظیفه پرورش و نگهداری از آن را به مکان مربوطه محول کنند که البته این مسئله نیازمند فرهنگ‌سازی است.

علیزاده با بیان اینکه در اختیار قرار دادن تسهیلات می‌تواند تمایل به پرورش اسب را در استان افزایش دهد، خاطرنشان کرد: این موضوع باعث افزایش علاقه‌مندی به ورزش اسب‌سواری شده و مردم باید مطلع شوند که مراکزی برای پرورش اسب در استان وجود دارد تا تمایل به رونق این ورزش در استان افزایش پیدا کند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.