کیفیت آب شرب آبیک نزدیک به افتضاح…
ایسنا/قزوین معاون عمرانی استاندار قزوین با اشاره به کیفیت بسیار پایین آب شهرستان آبیک گفت: در حال حاضر کیفیت آب شرب آبیک نزدیک به افتضاح است که این معضل را با ۲ بخش کردن طرح ملی انتقال آب طالقان به آبیک رفع خواهیم کرد و امیدواریم آب طالقان قبل از اتمام عمر دولت دوازدهم به آبیک
ایسنا/قزوین معاون عمرانی استاندار قزوین با اشاره به کیفیت بسیار پایین آب شهرستان آبیک گفت: در حال حاضر کیفیت آب شرب آبیک نزدیک به افتضاح است که این معضل را با ۲ بخش کردن طرح ملی انتقال آب طالقان به آبیک رفع خواهیم کرد و امیدواریم آب طالقان قبل از اتمام عمر دولت دوازدهم به آبیک برسد.
علی فرخزاد درباره دلیل افت زیاد کیفیت آب شرب در استان قزوین بهویژه در شهرهای آبیک و قزوین اظهار کرد: تأمین آب شرب از منابع زیرزمینی علت پایین بودن کیفیت آب شهرهای استان قزوین است و تا زمانی که انتقال آب طالقان به شهرهای استان کامل شود، کیفیت آب بهبود نخواهد یافت.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۹۹ درصد از آبهای شرب استان قزوین را از منابع آب زیرزمینی تأمین میکنیم که یکی از چالشهای بزرگ توسعه استان است و با توجه به صنعتی بودن استان قزوین و اینکه صنایع مادر آببری داریم، نیاز آب در بخش صنعت بسیار زیاد است که باید برای رفع معضلات این حوزه هم کار زیربنایی انجام شود.
معاون عمرانی استاندار قزوین با اشاره به کیفیت بسیار پایین آب شهرستان آبیک ادامه داد: در حال حاضر کیفیت آب شرب آبیک نزدیک به افتضاح است که این معضل را با ۲ بخش کردن طرح ملی انتقال آب طالقان به آبیک رفع خواهیم کرد و امیدواریم اعتبار و بودجه لازم برای اجرای این طرح تأمین شده و در نهایت قبل از اتمام عمر دولت دوازدهم آب طالقان به آبیک برسد.
فاصله عمیق بین نیازها و منابع آبی استان
بنابراعلام روابط عمومی استانداری قزوین، معاون استاندار قزوین با یادآوری اینکه ۹۰ درصد از منابع آبی استان در حوزه کشاورزی میشود، گفت: یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون مترمکعب از آبهای زیرزمینی استان قزوین سالانه در بخش کشاورزی مصرف میشود و این آمار در مقایسه با میزان بارندگی ۲۰۰ میلیمتری در طول سال آبی، برداشت بسیار زیادی است.
وی تصریح کرد: میان نیاز ما در بخش آبی و منابع آبی پایدار ما فاصله عمیقی وجود دارد که این فاصله فقط در صورت اجرای کامل طرح بزرگ انتقال آب از سد طالقان پر خواهد شد.
فرخزاد با بیان اینکه در حوزه اراضی باغی جزو ۱۰ استان برتر کشور هستیم، افزود: سالیانه ۳.۵ میلیون تُن محصولات زراعی و باغی در سطح استان تولید میشود که رقم قابل توجهی در تأمین نیازهای غذایی کل کشور است؛ اما همه مسئولان کشور باید بدانند که استمرار تولید این محصولات در گرو تأمین منابع آبی پایدار است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰