ایسنا/البرز مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با اشاره به وجود هفت مرکز آموزش خلبانی در این فرودگاه عنوان کرد: از سال گذشته تاکنون حدود ۸۵۰ دانشجوی خلبانی از این مراکز فارغ التحصیل شدند. به گزارش ایسنا، نادر ثناگومطلق در جمع خبرنگاران گفت: مراکز آموزش خلبانی مستقر در فرودگاه بین المللی پیام

ایسنا/البرز مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با اشاره به وجود هفت مرکز آموزش خلبانی در این فرودگاه عنوان کرد: از سال گذشته تاکنون حدود ۸۵۰ دانشجوی خلبانی از این مراکز فارغ التحصیل شدند.

به گزارش ایسنا، نادر ثناگومطلق در جمع خبرنگاران گفت: مراکز آموزش خلبانی مستقر در فرودگاه بین المللی پیام با ۴۰ فروند هواپیمای سبک در حال ارائه آموزش های خلبانی طبق استانداردهای روز دنیا به علاقمندان این رشته هستند.

ثناگو مطلق با بیان اینکه هم اکنون حدود ۲۰۰۰ نفر در مراکز آموزش خلبانی در فرودگاه بین المللی پیام در حال آموزش هستند تصریح کرد: در پایان این دوره به فارغ التحصیلان گواهینامه های خلبانی، هواپیماهای شخصی و خلبانی تجاری ارائه می شود.

وی در ادامه با اشاره به استقرار  دانشگاه صنعت هوانوردی ایرانیان به عنوان تنها دانشکده جامع صنعت علم و هوانوردی ایران در این منطقه به دیگر ظرفیت های فرودگاه بین المللی پیام اشاره و تاکید کرد: این فرودگاه از ظرفیت نشست و برخاست هواپیماهای پهن پیکر برخوردار است که تاکنون چندین فروند از این هواپیماها در قالب پروازهای کارگو در فرودگاه پیام به زمین نشسته اند.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام ادامه داد: با رونق گرفتن این بخش از هوانوردی فرودگاه این ظرفیت وجود دارد که روزانه محصولات کشاورزی استان و منطقه  به کشورهای مختلف صادر شود.

ثناگو مطلق در ادامه به انجام پروازهای تفریحی از فرودگاه بین المللی پیام اشاره و عنوان کرد:هم اکنون در کنار پروازهای کارگو، مسافری و آموزشی پروازهای تفریحی نیز از پیام در حال انجام است.

وی گفت: هم اکنون در روزهای پنجشنبه و جمعه پروازهای تفریحی با هواپیماهای دو نفره در حال انجام است که مورد استقبال مردم قرار گرفته و بنا داریم تا پس از انجام برررسی های لازم پروازهای تفریحی را از فرودگاه بین المللی پیام افزایش دهیم.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل