ایسنا/سمنان رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی از برپایی ۳۸۲ همایش و رویداد استارتاپی در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی در سراسر کشور خبر داد و گفت: بخش عمده این رویدادها در چند ماه اخیر و در شرایط کرونایی برگزار شده است.
دکتر محمد علی گودرزی در رویداد شتابی-استارتاپی طراحی اپلیکیشن موبایل که به همت جهاددانشگاهی سمنان برگزار شد اظهار کرد: علاوه بر اینها ۱۵۴ نمایشگاه و ۷۳۸ کارگاه آموزشی مختلف در مراکز علمی کاربردی وابسته به جهاددانشگاهی در سراسر کشور برگزار شده است.
وی از توسعه مراکز نوآوری در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی خبر داد و افزود: ۲۷ مرکز از ۳۸ مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی حداقل مجوز یک مرکز نوآوری و شکوفایی را اخذ کردند.
رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی توسعه مراکز نوآوری در مراکز دانشگاهی را ضروری خواند و افزود: یکی از ماموریتهای اساسی ما در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی آمادهسازی دانشجویان برای پذیرش مسوولیتهای شغلی است و مراکز نوآوری در این مهم نقش جدی دارند.
وی با بیان اینکه دانشجویان پیش از ورود به بازار کار باید واقعیات بازار کار را درک کنند ادامه داد: حوزه it یکی از اساسیترین حوزههایی است که برای ۴۰مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تعریف شده و خوشبختانه در همین راستا اقدامات زیادی در مراکز وابسته به این نهاد انقلابی انجام شده است.
وی با بیان اینکه ۱۱ مرکز از مراکز نوآوری ما به طور تخصصی و ۱۰۰درصدی به حوزه it میپردازند به اهمین این بخش پرداخت و اظهار کرد: بیشک آینده کشور و جهان در حوزه it است و این بخش در آینده با رشد و توسعه بیشتری روبرو خواهد بود.
رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی افزود: اگر میخواهیم به رشد کشور شتاب بیشتری بدهیم باید ویژهتر به حوزه it توجه کنیم.
گودرزی از علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان به عنوان یکی از مراکز موفق و فعال نام برد و گفت: خوشبختانه همکاران ما در جهاددانشگاهی سمنان زیرساختهای سختافزاری و نرمافزاری لازم را فراهم و گامهای خوبی در این بخش برداشتند.
وی با بیان اینکه ایجاد مراکز نوآوری یکی از اهداف موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی است اضافه کرد: امسال و در این ۱۰ ماهه خوشبختانه ۲۷ مرکز از ۳۸ مرکز فعال جهاددانشگاهی کشور موفق به راهاندازی مراکز نوآوری و شکوفایی شدند. البته جهاددانشگاهی از عقبه بسیار خوبی برخوردار است و پیش از این مراکز نوآوری نیز از طریق سازمان فناوری و تجاریسازی به اشتغال فارغالتحصیلان ورود کرده بود.
وی با ابراز رضایت از رشد کمی در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تصریح کرد: خوشبختانه ما در برخی حوزهها حتی گامهایی از برنامه ششم توسعه نیز جلوتر هستیم. ضمن اینکه از این پس تمرکز ما بیشتر بر رشد کیفی این مراکز و به ویژه توسعهبخشی به مراکز نوآوری است.
رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی از برنامهریزی برای تخصصیتر شدن مراکز نوآوری در علمی کاربردیهای جهاددانشگاهی خبر داد و گفت: در همین راستا در هر کدام از مراکز متناسب با ظرفیتهای استانی یک موضوع کاملا تخصصی انتخاب کردیم.
وی از تلاش برای تبدیل ایدهها به محصول به عنوان یک هدفگذاری مهم در موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور نام برد و افزود: بنا داریم به تدریج به سمتی حرکت کنیم که مراکز نوآوری را ارتقاء و به سمت راهاندازی مراکز دانشبنیان برویم. البته در این زمینه نیازمند کمک، تسهیلگری بیشتر و حمایت بیشتر دستگاههای مرتبط هستیم.
انتهای پیام
منبع:ایسنا