ایسنا/خوزستان دبیر شورای سلامت اهواز گفت: تعداد موارد ابتلا به اُمیکرون در دو سه روز دو برابر میشود بنابراین باید توجه داشت با ورود این سویه به خوزستان، در مدت ۴۸ ساعت مبتلایان شناساییشده به اُمیکرون دو برابر میشوند و ممکن است در بازه زمانی کوتاه تعداد زیادی به این سویه مبتلا شوند.
دکتر مهران احمدی بلوطکی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به ورود اُمیکرون به خوزستان، اظهار کرد: هر چند همچنان میزان مراجعات به مراکز بهداشتی کاهشی است اما با توجه به ورود اُمیکرون به خوزستان، نگرانی از این سویه جدی است.
وی با بیان اینکه مردم باید اُمیکرون را جدی بگیرند، افزود: تعداد موارد ابتلا به اُمیکرون در دو سه روز دو برابر میشود بنابراین باید توجه داشت با ورود این سویه به خوزستان، در مدت ۴۸ ساعت مبتلایان شناساییشده به اُمیکرون دو برابر میشوند و ممکن است در بازه زمانی کوتاه تعداد زیادی به این سویه مبتلا شوند.
دبیر شورای سلامت اهواز گفت: متاسفانه میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی به کمتر از ۵۰ درصد رسیده است که این مساله جای نگرانی دارد. میزان مراجعه به مراکز واکسیناسیون نیز هر چند مطلوب است اما سرعت آن مورد انتظار نیست.
وی با بیان اینکه دو هفته پس از دریافت واکسن ایمنی لازم ایجاد میشود، افزود: اکنون بهترین شرایط برای تزریق یا تکمیل واکسیناسیون فراهم است؛ مبادا مردم با اهمالکاری یا بیتفاوتی دوز سوم را تزریق نکنند و دچار مشکل شوند.
احمدی بلوطکی گفت: مطمئنا در صورت افزایش پوشش دوز سوم و تکمیل واکسیناسیون و رعایت دستورالعملهای بهداشتی، نه تنها اُمیکرون بلکه هیچ سویه دیگری نمیتواند مشکل خاصی برای مردم ایجاد کند.
وی بیان کرد: هنوز این سویه به صورت گسترده در کشور بروز پیدا نکرده تا متوجه شویم چه عوارضی برجای میگذارد اما در صورت شدت آن در سطح جامعه باید منتظر عوارض و نگرانیهای جدی این سوش باشیم.
دبیر شورای سلامت اهواز گفت: شدت و پراکندگی علائم اُمیکرون نسبت به سویههای قبلی بیشتر است و احتمال ابتلای تعداد زیادی به این سویه در مدت زمان کوتاه وجود دارد.
وی افزود: بر خلاف سویههای قبلی، ابتلا به اُمیکرون شاید همراه با تب نباشد یا تب خفیفی بروز یابد. بنابراین شهروندان صرفا بر اساس تب، بیماری خود را تشخیص ندهند.
احمدی بلوطکی گفت: گلودرد شدید و خراشهای ته حلق، تعریق شبانه، احساس خستگی، ضعف، بیحالی مفرط و کاهش شدید انرژی به گونهای که فرد از انجام فعالیتهای روزمره ناتوان باشد و درگیری مجاری تنفسی فوقانی، از علائم ابتلا به اُمیکرون هستند.
انتهای پیام